På svenska In English

OM OSS


Vår affärsidé ifrån grunden var att jobba som internetbutik för att alla ska kunna hitta och ta del av vårt linnesortiment.

Vi på Linnehem erbjuder ett stort urval av bas linne och lite annat som vi åker ner och plockar ifrån fabriker som gör våra tyger exklusiva på marknaden utan några extra kostnader. Tanken bakom är att linne alltid varit väldigt lyxigt och dyrt men vi vill kunna erbjuda denna vackra produkt till varje hem.

Linnehem grundades hemma i källaren år 2011 av Tanja Korshykava i Lysekil Bohuslän.
Hennes vitryska rötter och ett stort intresse för textiler samt utbildningar inom skrädderi och ekonomi hjälpte henne att skapa Linnehem.

När verksamheten kom igång år 2013, då expanderade vi och flyttade till en större lagerlokal på ett industriområde här i Lysekil. Detta gjorde att vi kunde utöka vår verksamhet och sätta ribban något högre. Vi har lite smått börjat ta hem linnetyger med olika behandlingar och färg samt trycka linne och halvlinne tyger.

En stor del av sortimentet tillverkas i världens näst största Linnefabrik i Vitryssland.
Då det är fritt från barnarbete och dåliga arbetsförhållanden och dessutom ligger geografiskt nära Sverige som är miljövänligt, är detta något vi sätter väldigt stort värde på. Och tack vare vårt fina samarbete med fabriken kan vi pressa våra priser och ändå hålla en hög kvalité.

Vårt mål är att kunder ska vara nöjda och få ett hemtrevligt och personligt men professionellt bemötande.
 

 Varmt välkomna!

SNABB LEVERANS 2-5 DAGAR                                      FRI FRAKT ÖVER 499kr* till ombud                                      ÖPPET KÖP 14 DAGAR